sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Koska söit viimeksi hyvää lihaa? Kokeile kyyttöä!

Vapaana laiduntaneen kyytönliha on vähärasvaista, mureaa ja maukasta. Luonnon aromit maistuvat lihassa, sillä kyyttömme kasvavat laidunnurmella ilman väkirehuja tai säilörehuja. Tiedämme, että eläimen ruokinnalla on merkittävä vaikutus lihan koostumukseen ja makuun. Kokeile vapaana kasvanutta kyyttöä, lihatoimitukset Joensuuhun 14.10. ja 28.10. sekä Outokumpuun 18.10. ja 1.11.

Hinnasto ja lisätietoa

lauantai 8. lokakuuta 2016

Syksyn viimeiset tuoreet karitsan kyljykset ja fileet kaupataan nyt!

Myynnissä myös niskaa, kylkiribsejä sekä valmiiksi pakastettua jauhelihaa. Varaa omasi laittamalla sähköpostia sammallahden.tila@gmail.com.

Toimitukset Joensuuhun maanantaina 10.10. ja tiistaina 11.10. klo 15:45, Outokumpuun tiistaina 17:30.

Karitsan kyljykset (3 kg), 22,00 e/kg, 0,5 kg pakkauskoko
Karitsan ulkofile (6 kg), 45,00 e/kg, 0,5 kg pakkauskoko
Karitsan sisäfile (1,3 kg), 55,00 e/kg, 0,25 kg pakkauskoko
Karitsan jauheliha (20 kg), 19,90 e/kg, 1 kg pakkauskoko
Karitsan niska (1,7 kg), 19,00 e/kg, 0,6 kg pakkauskoko
Karitsan kylkiribs (3,6 kg), 15,00 e/kg, 0,8 kg pakkauskoko